петък, 13 юни 2014 г.

Как да започнем търговия: ВъведениеПДФПечатЕ-мейл
Петък, 19 Април 2013 14:44
Gold-MoneyТърговията е активен стил на участие на финансовите пазари, която се стреми да надмине традиционното инвестиране купи и задръж. Вместо да се търсят печалби от дългосрочни възходящи трендове на пазарите, търговците търсят печалби от краткосрочни движения на цената, както при нарастващи, така и спадащи пазари.
Приближаването на търговията като бизнес е от жизненоважно значение за успеха, защото търговията си е бизнес. A успешната бизнес търговия изисква стратегически план, който покрива реалната ви търговия. Вашият бизнес план ще включва неща като краткосрочни и дългосрочни цели, размер на капитала, с който разполагате за бизнеса и как ще създадете вашия офис. Търговският ви план включва подробности за търговията: какво ще търгувате и как ще го търгувате. Вашият план трябва да бъде толкова обективен и кратък, че ако бихте могли да го предадете на друг търговец, той да бъде в състояние да го изпълни точно.
Важно е да се разбере, че вашият план за търговия не е просто набор от правила, които смятате, че ще проработят или списък, който по някакъв начин сте намерили от плана на някой друг. Добрият план за търговия е единственият, който сте проучили, тествали върху исторически данни, тестван на реалния пазар и с оценка на редовни интервали.
Успешната търговия включва повече от четенето на няколко статии или книги, трябва да планирате отделянето на значително количество време и усилия още преди да се пуснете да търгувате на живия пазар. Всички тези научни изследвания и време може да звучат обезсърчително, но те са реалистичното и неразделното, за да станете печеливш, независим търговец.
Ето, ние ви предлагаме въведение, което ще ви помогне да започнете търговия.

Очаквайте скоро и другите ни статии за стиловете търговия, видовете ордери, развитието на вашия търговски план и много още.



5 коментара:

  1. При всички положения бих посъветвал да се играе ежедневно на демо и да не се бърза с реалните сметки

    ОтговорИзтриване
  2. първо научаваш теорията ,после тренираш на демо и чак тогава започваш

    ОтговорИзтриване
  3. Благодаря за статията, ще е препоръчам на всички който за първи път влизат в ямата на финансовите пазари :)

    ОтговорИзтриване
  4. да наистина доста е добра статията за начинаещи
    късмет

    ОтговорИзтриване