сряда, 13 август 2014 г.

Ежедневен коментар EURUSD


Към момента нямаме изненади, ако не се брои пробива на диагонала по бичето витрило. Но това все още не предвещава нищо. с две думи, все още валутната двойка е на кръстопът. Запазва се основното движение, но има влияние на последното дъно за оттласкване на север. Също така сме и в зоната на правите  построени по "опорните точки".
Препоръчвам позиции по основния тренд, южно направление, с малки условности. Да не се изпуска от поглед бичето ветрило. Стопове разположени малко над основния диагонал. Пробив над диагонала е сигнал за обръщане тренда на север. Все още не коментирам нищо от фундамента. Обикновено след някое импулсно движение, почвам да търся причина във фундамента.


9 коментара:

  1. Остава да следим внимателно поведението на двойката.

    ОтговорИзтриване
  2. Много хубав анализ, колега! Само че аз след импулс очаквам логичната корекция. Дали просто не сме в логична корекция сега?

    ОтговорИзтриване
  3. Вчере тръгна надолу, но не успя да пробие под подкрепата 1.3330 и закри на 1.3367. Очакванията остават за надолу в близка перспектива, но се нуждаем от ясен пробив под 1.3330 за продължението на низходящия сценарий

    ОтговорИзтриване
  4. Струваше си да се прочете този анализ.

    ОтговорИзтриване
  5. Време е да преодолява тази подкрепа...

    ОтговорИзтриване
  6. анализът е добър но аз засега не виждам сигурни сигнали

    ОтговорИзтриване
  7. Според мен сега е момента за вход с къси
    Браво колега за анализа

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. къси може да се скалпира буквално
      или да се играе по мартингеил

      Изтриване