петък, 12 септември 2014 г.

Aktiv Trades PLC: Застраховка  EXPRESS OF FSCS

Клиентски средства с индивидуална защита до 500000 паунда

ActivTrades има удоволствието да предложи сигурност и спокойствие, като застрахова средствата на своите клиенти над лимита, определен от Схемата за компенсации в сферата на финансовите услуги (FSCS).
ActivTrades е първият брокер във Великобритания, с право да съхранява клиентски средства, който предлага такава защита.
Гарантирана от QBE Underwriting Limited и други синдикати, част от Lloyd’s of London и се предлага като част от нашите стандартни условия, без допълнителни разходи за Вас. Kлиентите на ActivTrades са защитени до £500,000 под формата на застраховката Excess of FSCS. Тъй като сигурността на Вашите средства е нашата основна цел, ние можем да увеличим максималния размер на защита, за да отговорим на Вашите изисквания. (Прилагат се Правила и условия)

Какво е FSCS?

FSCS е фонд от последна инстанция за клиенти на Британски оторизирани фирми за финансови услуги и осигурява защита, ако оторизирана инвестиционна фирма, не е в състояние да плати предявените срещу нея претенции. Например:
·         Когато упълномощената инвестиционна фирма закрие бзинеса си и не може върне инвестициите или парите на клиентите си.
·         FSCS осигурява защита само на крайни клиенти , които имат право да предявяват искове по силата на FCA COMP правилата.
·         Допълнителна информация за Схемата за компенсации в сферата на финансовите услуги (FSCS) и това, което тя покрива, може да се намери на нейния сайт.

Каквопредставлява застраховката Excess of FSCS?

В допълнение към защитата, предоставена на крайния инвеститор от FSCS, ActivTrades е закупил, без никакъв директен разход за клиентите си, отделна застрахователна защита от Лойдс, Лондон, която осигурява допълнително покритие над гарантираните от FSCS £50,000 на клиент.
Този продукт е съвсем нов на пазара и ActivTrades е лидер във Великобритания в предоставянето на такава допълнителна защита на всички свои клиенти.
За застраховката Excess of FSCS от ActivTrades важат конкретни Правила и условия и ще се прилага само в случай, че са изпълнени определените условия.

http://www.activtrades.bg/index.aspx?page=legal_insurance

7 коментара:

  1. Обичам сините вълни.
    Обичам русите жени.
    Обичам този брокер!!!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Актив трейдс са най-надеждения брокер от тези, с които съм търгувал.

    ОтговорИзтриване
  3. Да колега и на мен ми прави това впечатление сега като разглеждам техните условия и аз се убеждавам в същото

    ОтговорИзтриване
  4. Аз не знам друга компания в България да предлага такава защита на клиентите си.

    ОтговорИзтриване
  5. супер оферта не е за изпускане

    ОтговорИзтриване
  6. ти си третия на който това му прави силно впечатение, тази седмица навсякъде само за това се говори

    ОтговорИзтриване
  7. Много съм доволен от тях. Най-дория брокер на пазара в България.

    ОтговорИзтриване