понеделник, 15 септември 2014 г.

Продължение на темата за EURUSD(Ветрилата на Ган)

Не мога да се сдържа, става нещо интересно с валутната двойка. Може би е началото на нов тренд, може би е само временен рейндж, след което движението на юг да продължи, ние нрябва да сме в чес. Просто сега сме на едно кръстовише, кръстопът, и валунпана двойка може да поеме нов път. Казвам "може", което не е задължително. Но на про-трейдерите силата им е точно в тези моменти. Да се идентифицира на време обръщането на движенито. Няма по-сладко от това за влезеш дълъг от дъно, или къс от връх.
Отбележете, че анализа е на Н1, което е идеално при работа на Н4 или по-висок фрейм.
Значи в предишната публикация инсталирах зеленото ветрило. Но междувременно двойката формира и ново дъно, кадето инсталирах и синьото. За сега поведениеето на двойката е много интересно в паяжината на ветрилата.
...........................................................................



8 коментара:

  1. Добре се работи с ветрилата на Ган. Препоръчвам го на всеки.

    ОтговорИзтриване
  2. Ако даваш повече обяснения, ще е по-добре. Тъй като не съм много запознат с материала за ветрилата на Ган.

    ОтговорИзтриване
  3. Ветрилата на Ганн сигурно са много интересни, за който ги разбира. Може би трябва да напишеш повече за тях, колега? Аз не знам буквално нищо по въпроса.

    ОтговорИзтриване
  4. Има го и този сценарий за обръщане на тренда по-ясни представи ще получим след заседанието на фед довечера.

    ОтговорИзтриване
  5. Непосредствена подкрепа имаме на 1.2900. Ясен пробив под нея може да доведе до мечи натиск за тестване на подкрепата 1.2855, която трябва да бъде ясно пробита за продължението на основния низходящ сценарий за тестването на 1.2755.

    ОтговорИзтриване
  6. Все повече са ми интересни тези статии с ветрилото на Ганг. Може нищо да не разбирам от тази теория, но графиките оправят нещата :)

    ОтговорИзтриване
  7. е старото ветрило не ти ли показа че няма да има ново дъно?

    ОтговорИзтриване